T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi

Kalite Politikamız, Vizyon ve Misyon

Güncelleme Tarihi: 09/04/2018

KALİTE POLİTİKAMIZ

«TEMEL DEĞERLERİMİZDEN VE TIBBİ ETİK KURALLARDAN ÖDÜN VERMEDEN BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ TAKİP EDEREK, HASTA VE ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ ODAKLI, SÜREKLİ GELİŞEN BİR SAĞLIK HİZMETİ SUNMAKTIR

VİZYONUMUZ

«SAĞLIK HİZMETİ SUNUMUNDA; HASTA VE ÇALIŞAN HAKLARINA SAYGILI, BİLİMSEL VE ETİK DEĞERLERE BAĞLI, İLETİŞİME AÇIK MEMNUNİYETİ SÜREKLİ HALE GETİRMEYİ, NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ SUNUMU SAĞLAMAYI İLKE EDİNEREK, EKİBİ VE ALT YAPISI İLE BÖLGEMİZDEKİ ÖRNEK BİR SAĞLIK KURUMU OLMAKTIR.

MİSYONUMUZ

«SAĞLIK HİZMETİNE İHTİYACI OLAN HER BİREYİN HAK ETTİĞİ NİTELİKLİ, ÇAĞDAŞ VE BİLİMSEL SAĞLIK HİZMETİNİ, DENEYİMLİ EKİBİMİZ VE GÜNCEL TEKNOLOJİK DONANIMIZ İLE SUNMAKTIR .